Startery:
- zestaw z łososia - łosoś przygotowany na parze w sosie z bakłażana, ogórek, wodorosty, wasabi mayo, łososiowe bonbon, ciasteczka z czarnej soli, wędzony łosoś z chrzanowym kremem
- Corn-Fed Chicken Tian – powoli pieczona pierś z kurczaka, salsa z avocado, marchewkowe carpaccio, chrupiące krokiety ze słodkich ziemniaków, dressing z trawy cytrynowej
- wędzona kaczka i indyk – wędzona szynka z indyka oraz wędzona pierś z kaczki, majonez z chilli, cytrynowo-bazyliowy sorbet na pistacjowym pyle z balsamicznym kawiorem oraz galaretką z czerwonej porzeczki.
- przegrzebki i krewetki z buraczanym risotto – zielona tempura z krewetkami i suszone przegrzebki w buraczano-pomarańczowym risotto, tiul z atramentu kałamarnicy oraz pianka z parmezanu
- grzybowe cappuccino & wędzona wołowina z pomidorową kruszonką, sezamowym grissini, słodkim bazyliowym pesto i truflową pianką
- wędlina wołowa Bresaola & sałatka z czerwonych fig z młodą rukolą, świeżą bazylią, tartym parmezanem, szparagami, karczochem & mieloną wołowiną, z oliwkowym waflem focaccia oraz z octem z granatów
- wątróbka z kaczki z mrożonymi truskawkami, z ziołami, czekoladą, wędzone słone płatki, ziołowo-maślana brioszka i grillowane figi
- Mezzah Froid – Mezzah Chaud z orzechowo buraczanym quenelle, marchewkowym hummusem, szpinakowym bil zeit, ciasto faszerowane baraniną, arabski chleb z granatem
Główne danie:
- filet wołowy z duszonymi młodymi warzywami, ravioli z grzybów i koziego sera, puree brokułowe, chrupiący parmezan, selerowa masa pomadkowa z tymiankowym sosem
- grillowany kurczak z młodym szpinakiem i serowym farszem, zielona fasolka szparagowa potrawka grzybowa i marchewkowy krem
- jagnięcina z warzywami, masłem orzechowym, ziemniakami zapiekanymi na marmoladzie z czerwonej cebuli, Mille feuile z koziego sera, bób, pył z czarnych oliwek i rozmarynowy sos
- sałatka Sharmoullah z ziołowo-warzywnym spaghetti, talarki cebulowe, arabski chleb, sos z różanej melasy i sos pietruszkowy
- pierś z kaczki w pięciu przyprawach z wątróbką z kaczki Won-Ton, kremowa polenta, fasola edamame, salsa z chilli i mango, warzywny makaron, ciepły miodowo sojowy dressing
- łosoś z wody z puree ziemniaczano–cytrynowym, chipsy selerowe, pomidory, szparagowe tagliatelle, cytrynowo–malinowy żel i szafranowo cytrynowe masełko
- krewetkowe tortellini z młodym szpinakiem, puree z fenkuła, chipsy z fenkuła, cukinia, krem z parmezanu i sos z homara
Desery
- czekoladowe Monte Carlo – ciasto czekoladowe przyrządzane na parze, czekoladowy krem, lody z czekolady i masła orzechowego, czekoladowy żel, czekoladowe ganache, malinowe puree i likier Amaraula
- jabłkowa tarta z sosem śliwkowo-orzechowym, selerowo-jabłkowy syrop, z cynamonowym plastrem miodu i lodami z oliwy z oliwek
- Tiramisu My Way – biszkopt nasączony espresso, amaretto mascarpone, dzikie jagody, malinowy proszek i kawowa kruszonka, likier Amaretto
- Creek Traffic – karmelizowane orzechowo-wiśniowo naleśniki z lodami z bobu tonka, owocowe nadzienie i syrop z gorzkiej czekolady
- serowe ciasto Kunafa z borówką, imbirowe lody z kawałkami białej czekolady
- Bateaux Fruit – melon, ananas, pitaja (smoczy owoc), kiwi, berries, czekoladowe pałeczki, lawendowy makaron
- wybór sorbetów – owocowe lizaki, czekoladowy tiul, truskawkowy sos
- ser twarogowy z truflowym miodem i dodatkami
Wegetariańskie menu
Startery:
- risotto cukiniowo-buraczane z polewą z atramentu kałamarnicy oraz parmezanowym musem
- Mezzah Froid – Mezzah Chaud z orzechowo-buraczanym quenelle, marchewkowym hummusem, szpinakowym bil zeit, ciasto faszerowane baraniną, arabski chleb z granatem
- grzybowe cappuccino & wędzona wołowina z pomidorową kruszonką, sezamowym grissini, słodkim bazyliowym pesto i truflową pianką
Danie główne
- dyniowe puree, pieczona mozzarella, grzybowa potrawka
- czerwone i żółte Lentil Makhni (dahl)- ziemniaki wypełnione orzechami nerkowca z serem Paneer, szpinak z kminem rzymskim, ryż szafranowy, podpłomyki, cebulowe chipsy i krem z czerwonej papryki
- grzybowe tortellini z młodym szpinakiem, puree z fenkuła, chipsy fenkułowe, cukinia, krem z parmezanu i bazyliowa oliwa
Deser
- Bateaux Fruit – melon, ananas, pitaja (smoczy owoc), kiwi, berries, czekoladowe pałeczki, lawendowy makaron
- wybór sorbetów – owocowe lizaki, czekoladowy tiul, truskawkowy sos
- ser twarogowy z truflowym miodem i dodatkami